Lejet e qëndrimit. Njoftim i Drejtorisë së shtetasve të huaj dhe emigracionit, Selanik

Tribuna

Shërbimi ynë për shkak të problemit të vazhdueshëm teknik të sistemit kompjuterik, nuk do të ketë mundësi t’u shërbejë qytetarëve për periudhën: 31 janar, 1 shkurt dhe 2 shkurt 2018.

Mirëpo do të pranojë gjithë kërkesat për dhënie dhe rinovim të lejeve të qëndrimit që skaduan më 18 janar 2018 apo do të skadojnë deri më 2 shkurt 2018.

Gjithashtu do të pranojmë edhe dokumentet plorësuese, nëqoftëse të interesuarit vijnë për depozitim (katathesi) që nga e hëna, 5 shkurt 2018.

Takimet e planifikuara për periudhën nga 18 janari deri më 2 shkurt, do të realizohen në ditët e ardhshme.

31 Janar 2018

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2