Çështja çame, MPJ greke: “Përgënjeshtrojmë deklaratat e zyrtarëve shqiptarë”

Tribuna

Ministria e jashtme greke ka nxjerrë një deklaratë, ku thekson se “përgënjeshtrojmë kategorikisht deklaratat e zyrtarëve shqiptarë mbi gjoja përfshirjes së problemit çam në negociatat ndërmjet Greqisë dhe Shqipërisë”.

Përndryshe, tjetër është dëshira e palës shqiptare për ta shtruar këtë çështje dhe tjetër gjë që kjo çështje të pranohet për diskutim.

I bëjmë thirrje palës shqiptare që të mos ngrejë çështje që bien ndesh me dialogun e sinqertë dhe konstruktiv që po zhvillohet. Një dialog që ndihmon –falë përpjekjeve të të dy palëve- përmirësimin e rëndësishëm të klimës në marrëdhëniet greko-shqiptare dhe që ka dhënë ndërkaq rezultate, në dobinë reciproke të dy vendeve dhe qytetarëve të tyre”, përfundon deklarata e ministrisë së jashtme greke.

30 Janar 2018

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2