Për punë të garantuar në porte të Europës, Amerikës dhe Kanadasë

Inxhinier i diplomuar në Universitetin e Tiranës dhe me përvojë pune 25-vjeçare në porte dhe marina detare jep mësime teorike (MESIMI i PARË NJOHËS FALAS) për punë të garantuar në porte jashtë shtetit (EUROPË, AMERIKË, KANADA etj.), me të ardhura të larta për të rinj të reja dhe mosha nën 55 vjeç. Mësimet jepen në Athinë dhe Pire në shtëpinë tuaj.

Për grupe 4 persona e lart edhe në Tiranë e Durrës.

Personat e interesuar të kontaktojnë në e-mail: iliaskiriakis@hotmail.com për më shumë hollësi dhe shkëmbim telefonash.

01 Dhjetor 2017

Shqiptari dhe greku arrestohen me 3 kg kokainë

Një shtetas shqiptar dhe një grek janë arrestuar në Iraklion, kryeqendra administrative e ishullit të Kretës. Ata akuzohen për posedimin dhe trafikimin e sasive të mëdha të drogave të forta.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2