Greqi, pranga grekut dhe shqiptarit, transportonin 21,5 kg drogë

Tribuna

Policia greke ka arrestuar dy persona, një grek dhe një shqiptar, në vendin e quajtur Angelokastro në afërsi të qytetit Agrinio.

Ata po përshkonin me makinë autostradën Joniane, dhe rritën shpejtësinë kur patrulla e policisë u bëri shenjë të ndalonin. Pasoi një përndjekje e shkurtër, gjatë së cilës ata flakën nga makina dy thasë të zinj, që përmbanin një sasi droge të tipit kanabis, me peshë të përgjithshme 21,5 kilogramë.

Policët ndërkaq mundën t’i ndalonin në një rrugë sekondare dhe u kalonin prangat.

Përveç drogës, u sekuestrua autonjeti, një shumë prej 100 eurosh, si dhe dy telefona celularë.

Dy të arrestuarit, me moshë 39 vjeç greku dhe 26 vjeç shqiptari, thanë se e kishin marrë drogën në Igumenca nga një shtetas shqiptar, dhe se destinacioni i tyre ishte Athina.

12 Tetor 2017

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2