Greqi, nuk do të ketë rritje të çmimit të energjisë

Tribuna

Nuk do të ketë asnjë rritje të çmimit të energjisë, ndërkohë që do të zbatohen ulje çmimi deri në 80% të vlerës për përfituesit më të varfër të Listës Sociale Shtëpiake (Kinoniko Ikojeniako Timologio), ka deklaruar për agjencinë zyrtare të lajmeve ANA-MPA. Një burim nga ministria e mjedisit dhe energjisë.

Burimi ka shtuar se uljet e çmimit do të bëhen në bazë të disa parametrave si pasuria e patundshme e përfituesit, me qëllim që të shmangen spekulimet dhe përfitimet e padrejta.

Deklaratat u bënë në kuadër të procesit të rishikimit të legjislacionit që lidhet me korporatën shtetërore të elektrikut (DEH).

11 Tetor 2017

Madridi dënon “mashtrimin” në Katalonjë

Pavarësia e shpallur e Katalonjë dhe ndërkohë e pezulluar është një “farsë” që do të çojë në “përballje” ekonomike dhe sociale, deklaroi sot kreu i diplomacisë spanjolle.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2