Pranga grekut, i gjetën drogë në makinën e shqiptarit

Tribuna

Në një operacion tjetër, policia greke ndaloi në dalje të qytetit të Artës një automjet që drejtohej nga një shtetas grek, me moshë 24 vjeç.

Gjatë kontrollit u u gjetën të fshehura në pjesë të ndryshme në brendësi të makinës, 42 paketa me kanabis. Pesha e përgjithshme e drogës ishte 21,7 kilogramë.

Përveç drogës dhe automjetit, policia sekuestroi 4 telefona celularë.

Siç rezultoi nga verifikimi i të dhënave, pronar i automjetit është një shtetas shqiptar, i cili u shpall person në kërkim.

11 Tetor 2017

Madridi dënon “mashtrimin” në Katalonjë

Pavarësia e shpallur e Katalonjë dhe ndërkohë e pezulluar është një “farsë” që do të çojë në “përballje” ekonomike dhe sociale, deklaroi sot kreu i diplomacisë spanjolle.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2