Janinë, arrestohet trafikanti shqiptar i drogave të forta dhe mikesha e tij rumune

Tribuna

Njësia antidrogë e Janinës ka arrestuar një shtetas shqiptar të moshës 29 vjeç dhe mikeshën e tij rumune me të cilën bashkëjetonte.

Ata akuzohen për trafikimin dhe magazinimin e drogave të forta si kokainë dhe heroinë.

Gjatë kontgrollit në banesën e tysre, në qytetin e Janinës, policia ka gjetur dhe sekuestruar: 54,2 gramë kokainë, 455 gramë heroinë, 3 telefona celularë, si dhe një shumë parash prej 1.370 euro.

Sipças komunikatës së policisë, ata trafikonin për një periudhë të konsiderueshme drogë që ua shisnin përdoruesve në Janinë.

11 Tetor 2017

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2