Alpha Banka: Papunësia po bie, vendi po hyn në fazën e rimëkëmbjes

Tribuna

"Me gjithë stagnacionin e viteve të fundit, niveli e papunësisë vazhdon kurbën zbritëse që pritet të ruhet edhe vitet e ardhshme, pasi vendi po hyn në fazën e rëmëkëmbjes”, sipas vlerësimeve të analistëve ekonomikë të bankës Alpha Bank.

Përmirësimi i tregut të punës, pagat relative dhe natyra e punësimit në vitet e ardhshëm do të përcaktohen nga një sërë faktorësh, vlerësojnë analistët.

26 Shtator 2017

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2