Më 27 shtator paguhet kompensimi i solidaritetit

Tribuna

Është miratuar disbursimi i shumës së nevojshme për pagesën e kompensimit të solidaritetit (KEA), për muajin shtator. Shuma me vlerë rreth 64 milionë euro (saktësisht 63.796.674,60 euro), do t’u shpërndahet përfituesve që arrijnë në 273.913 familje.

Këtë parashikon vendimi i ministrisë së punës, sigurimeve shoqërore dhe solidaritetit social. Sipas vendimit, paratë do të vendosen në llopgaritë bankare të përfituesve më 27 shtator dhe këta do të mund t’i shfrytëzojnë të nesërmen, më 28 shtator.

20 Shtator 2017

Shqiptari dhe greku arrestohen me 3 kg kokainë

Një shtetas shqiptar dhe një grek janë arrestuar në Iraklion, kryeqendra administrative e ishullit të Kretës. Ata akuzohen për posedimin dhe trafikimin e sasive të mëdha të drogave të forta.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2