Greqia, 30 milionë turistë në 2017

Tribuna

“Objektivi ynë është që në 2020 numri i turistëve që do të vizitojnë Greqinë t’i kalojë të 35 milionët”, ka deklaruar ministrja e turizmit, Elena Kundura, në një intervistë për gazetën Real News.

Ajo ka shtuar se synimi ambicioz është që sezoni turstik të vazhdojë 365 ditë në vit.

“2017-a ishte viti më i mirë, në të gjitha dimensionet turistike. Pas rekordeve të njëpasnjëshme për prurjet ndërkombëtare: 26 milionë në 2015 dhe 28 milionë në 2016-n, e konsiderojmë të mundshme arritjen e 30 milionëve për 2017-n”, ka thënë ministrja e turizmit.

Ministrja ka deklaruar se turizmi është një sektor me prioritet të lartë për qeverinë aktuale greke.

15 Gusht 2017

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2