Fillon mbledhja e mbeturinave. Kur normalizohet situata

Tribuna

Punonjësit e pastrimit nëpër bashkitë e Greqisë vendosën të enjten në mbrëmje ndërprerjen e grevës së tyre, që kishte shkaktuar një situatë alarmante në vend.

Në këshillin e sindikatës ndërprerja e grevës u vendos me vota 5-2.

Pas këtij zhvillimi makinat e mbledhjes së plehrave kanë filluar punën. Por procesi vlerësohet se do të marrë tre me katër ditë, sidomos në qendrat e mëdha urbane, ku ka dhe grumbullime shumë të mëdha mbeturinash.

30 Qershor 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2