Leje Qëndrimi për arsye të jashtëzakonshme. Si të aplikoni

ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Firma Avokative«DEDES & ASSOCIATES» ka në stafin e saj avokatë me standarde të larta dhe përvojë në Legjislacionin Grek për Emigracionin, të cilët u ofrojnë klientëve tanë konsulencë të vyer si për qëndrimin po kështu edhe për punësimin e tyre në Greqi.

Avokatët tanë, të cilët janë të specializuar në të Drejtën Greke për Emigracionin, kontaktojnë me Administratën Greke burokrative dhe përmbarojnë çështjen tuaj shpejt, me efikasitet dhe pa stres për ju dhe familjen tuaj.

Në rastin kur doni të qëndroni dhe punësoheni në Greqi, avokatët e firmës sonë, që kanë për objekt të Drejtën e Emigracionit, iu ofrojnë konsulencë për të gjitha premisat e nevojshme të ligjshme me synim që të përftoni leje qëndrimi dhe pune në Greqi, në varësi të vendit të nënshtetësisë suaj, në mënyrë që të aplikoni për përftimin e lejes më të përshtatshme për çdo rast dhe përpos kësaj trajtojnë për llogarinë tuaj gjithë procedurën deri në përfundimin e saj, pa qenë nevoja që të shkoni ju në Greqi, por vetëm të aprovoni këkesën tuaj.

Përsa i përket rastit të përftimit të Nënshtetësisë Greke, avokatët e firmës sonë kontaktojnë me Bashkitë dhe Autoritetet kompetente dhe plotësojnë të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për akordimin e Nënshtetësisë Greke.DOKUMENTAT QE VERTETOJNE LIDHJEN ME SHTETIN GREK JANE:

Sipas ligjit 13/2017 nje emigrant qe të ketë të drrejten të palikojnë per arsyje të jashtzakonshem dhe të vertetojne 7 qëndrim vjet në shtetin grek, mund ta realizojne duke patur vertetimet e mëposhtme:

Vertetime shkolle ose kursesh qe keni realizuar në greqi. Vertetime per të mesuar gjuhen greke.

Vertetime shkolle 9 vjecare ose lice

Fotokopje lejeve te qendrimit qe keni patur me pare, pavaresisht sa afat kohor ka kaluar

Forologjiki dilosi, te viteve te kaluara

Fotokopje AFM, AMKA ose çdo vertetimi tjeter qe keni patur me pare

Fatura nga Wester Union, Moneygram, bankare

Fatura nga spitale shtetërore ose private

Vertetime ose dokumenta nga noteri

Vertetimet nga policia, ndjekje penale nuk meren parasyshe per te vertetuar qe gjat 7 viteve te fundit jetoni ne greqi.

Per te aplikuar per arsyje te jashtzakonshme duhet te keni te pakten nje vertetim per çdo vit.PËR MË SHUMË DREJTOHUNI TE ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Adresa: Leoforo Vasilisis Sofias 35, kati i 1-rë, Athinë.

Numra kontakti: +30 2103621415 (çdo ditë të javës, ora 9:00-18:00),

ose +30 6947286856 (çdo ditë të javës).

Informohuni dhe nga rrjetet sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/dedeslawfirm/

Linkedin: dedes-and-associates-law-firm

Site: www.dedeslaw.gr

16 Qershor 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2