Opozita greke për marrëveshjen me kreditorët

Tribuna

“Fatkeqësisht për vendin, qeveria kaloi edhe një herë tjetër poshtë stekës që kishte vendosur vetë”, ka komentuar Demokracia e Re për rezultatin e takimit të së enjtes të Eurogrupit.

Dhe deklarata e ND vazhdon:

“Vendi ynë merr këstin prej 8,5 miliardë eurosh, një vlerë shumë më e ulët nga nevojat e ekonomisë, por edhe nga parashikimet e marrëveshjes.

Megjithëse votoi një tjetër paketë me masa të ashpra, nuk u mua (nga kreditorët) asnjë vendim pozitiv për borxhin, me gjithë garancitë që u dha zoti Tsipras deputetëve që të votonin. Diskutimi esencial për borxhin transferohet për pas përfundimit të programit, në vitin 2018.

Qeveria mori atë që i dhanë... Ajo që përfundimisht mbetet pas gjithë procedurës, është paketa e masave të ashpra për qytetarët dhe shtrëngesa shumëvjeçare”.

16 Qershor 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2