Nënshtetësia Greke me Natyralizim (Politografisi). Ja si mund të merret nga të gjithë

ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Zyra e Avokatisë “DEDES & ASSOCIATES” shpjegon në mënyrë të detajuar dhe tepër të thjeshtë gjithë procesin e përfitimit të nënshtetësisë greke me natyralizim (Politografisi).

MUND TË JESH EDHE TI SHTETAS GREK ME NATYRALIZIM

- Nëse jeton 7 vjet ligjërisht në Greqi- Nëse jeton 3 vjet rresht në Greqi dhe ke ardhur nga një vend i Bashkimit Europian- Nëse je homogjen- Nëse je refugjat politik- Nëse ke buletin personi pa shtetësi- Nëse ke një fëmije i cili është shtetas GrekCILAT JANË KËRKESAT FORMALE PËR MARRJEN E SHTETËSISË GREKE ME NATYRALIZIM?- Ju duhet të jeni në moshë madhore në kohën e deklarimit të natyralizimit.- Të mos jeni dënuar me burgim të parevokueshëm (përfundimtar), të paktën një vit në dekadën e fundit.- Të mos jetë në pritje një vendim deportimi (apelasi) kundër jush.-Të kemi titull qëndrimi të ligjshëm.Zyra e Avokatisë DEDES & ASSOCIATES ju ofron dhe SEMINAR PËR PËRGATITJEN E INTERVISTËS SE NATYRALIZIMITMund të drejtoheni tek zyra jonë për disa seminare para datës së provimit që të ndiheni më të sigurtë.SEPSE…Intervista për marrjen e shtetësisë është një proces që vështirëson njerëzit të fitojne cilësinë e qytetarit Grek ndërkohë që përmbushin të gjitha kriteret e tjera.POR…Mund të fillojmë të lexojmë sëbashku librin përkatës, me ndihmën e kolegëve tanë ose tek zyrat tona, ose në një ambient tjetër që ju do dëshironi. Mësimet mund të kryen dhe nëpërmjet Skype- it; pyetjet mund të realizohen dhe nëpërmjet thirrjeve nga telefoni, nga messenger ose viberi.ME QËLLIMIN…E përgatitjes tuaj të shkëlqyer për suksesin në provime dhe për të qenë gati për t’u përballur me të gjitha pyetjet e mundshme.Zyra e Avokatisë DEDES & ASSOCIATES Ju përgatit siç duhet për të marrë edhe ju letënjoftimin Grek.Me pyetje që krijojnë dhe rinovohen vazhdimisht nga avokatë me përvojë në fushën e intervistave për marrjen e nënshtetësisë, ne ju përgatisim për suksesin.ME ÇFARË LIDHEN PYETJET?Pyetjet në përgjithësi janë të lidhura me jetën tuaj, punën tuaj, vendin tuaj të origjinës. Është një intervistë për personalitetin tuaj. Pyetjet që do t’ju bëhen në vazhdim kanë lidhje me historinë e Greqisë, gjeografinë, kulturën, jetën politike në vendin ku banoni dhe mbi çështjet aktuale të jetës së përditshme që preokupojnë shoqërinë greke.PËR MË SHUMË DREJTOHUNI TE ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATESAdresa: Leoforo Vasilisis Sofias 35, kati i 1-rë, Athinë.Numra kontakti: +30 2103621415 (çdo ditë të javës, ora 9:00-18:00),ose +30 6947286856 (çdo ditë të javës).

Informohuni dhe nga rrjetet sociale:Facebook: https://www.facebook.com/dedeslawfirm/Linkedin: dedes-and-associates-law-firmSite: www.dedeslaw.gr

08 Qershor 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2