Douleutaras.gr, platforma që siguron punë për ndihmëse shtëpiake dhe pastruese

Douleutaras.gr, platforma me e madhe elekronike e gjetjes se profesionalisteve ne Greqi kerkon ndihmese shtepiake per pune te perhershme dhe te qendrueshme ne gjithe Attiki-ne.Si funksionon sherbimi pastrues i Douleutaras.gr?- Ndihmeset shtepiake qe do bashkepunojne me Douleutaras.gr paraqesin fillimishte oret dhe ditet e javes qe jane te disponushme per pune, si dhe rajonin e vendbanimit te tyre.- Grupi i Douleutaras.gr ndane punet ne cdo ndihmese shtepiake sipas dispozicionit dhe rajonit te seciles dhe e informon analitikisht per cdo procedure qe perfshine cdo pastrime.- Te gjitha ndihmeset shtepiaka qe bashkepunojne me kompanin e pastrimit Douleutaras.gr punojne ne baze te perditshme dhe paguhen direkt per sherbimet e tyre qe kane ofruar.Çfare ju ofron sherbimi I pastrimit te grupit Douleutaras.gr?- Pune te perditshme dhe te qendrueshe me sigurime te plote.

- Te ardhura mujore deri ne 600 euro te pastra.

- Shpenzimet e trasportit mbulohen nga grupi Douleutaras.gr.

- Pagesa realizohet perdite pasi ka perfunduar sherbimi I punes.

- Pajisjet e pastrimit ofrohen falas.Pervoja e meparshme do merret parasyshe,pon nuk eshte e domozdoshme. Te gjitha ndihmesat e Douleutaras.gr para se te angazhohen me pastrimet, trajnohen falas. Ne kete menyre arrihet cilesia perfekte e sherbimit te tyre!Kerkon per pune te perhershme dhe te qendrueshme me rroge te stabilizuar? Apliko dhe ti duke na derguar kerkesen tende ne http://cleaning.douleutaras.gr/zitountai-katharistries/ dhe bej nje nisje te re!

(Telefon: 30 698 08 70 531)

26 Maj 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2