Moscovici: “Koha për një kapitull të ri dhe optimist për Greqinë”

Tribuna

Komisioneri europian për financat, Pierre Moscovici u ka bërë thirrje partnerëve të Greqisë që të konkludojnë në një marrëveshje “totale”.

Në vazhdim të votimit të masave të reja nga parlamenti grek dhe në prag të takimit të ministrave të financave të eurozonës, Moscovici deklaroi:

“E di se sa e vështirë ishte për qeverinë greke dhe parlamentin grek të marrin këto vendime që na sjellin një hap të madh përpara finalizimit të inspektimit të dytë”.

“Tani duhet që gjithë partnerët të bashkëpunojnë në mënyrë konstruktive me qëllim që të arrihet një marrëveshje totale. Është koha të hapet një kapitull i ri dhe optimist për Greqinë”, i deklaroi Moscovici agjencisë së lajmeve ANA-MPA.

20 Maj 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2