Shërbimet që ofron Zyra e Avokatisë “DEDES & ASSOCIATES”

ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Firma Avokative «DEDES & ASSOCIATES» u krijua në Korinth të Greqisë në vitin 1951 dhe më vonë u shtri në qytetin e Athinës. Firma u ofron klientëve të saj shërbime ligjore të shumëllojshme si edhe një kuadër të kompletuar konsulence juridike, që mbulon çdo aspekt dhe përmbush çdo kërkesë si të klientëve partnerë po kështu edhe të klientëve privatë. Firma jonë ka në stafin e saj një numër të madh avokatësh me përvojë dhe të specializuar, që aktivizohen në fusha të ndryshme të së drejtës. Për ne përbën prioritet krijimi i një marrëdhënieje të fuqishme besimi me klientët tanë, duke bërë të qartë se shqetësimi bazë dhe objektivi kryesor i ekipit tonë avokativ është ushtrimi i aktivitetit tonë në mënyrën më profesionale dhe të dobishme për klientët tanë. Çdo çështje që na ngarkohet nga klientët tanë zgjidhet në mënyrën më praktike dhe efikase.

AKSESI

Avokatët tanë që kanë për objekt të drejtën e emigracionit janë të disponueshëm gjatë gjithë 24orëshit. Korrespondenca elektronike dhe thirrjet telefonike kalojnë automatikisht në telefonat celularë të avokatëve të firmës sonë. Jemi të disponueshëm përmes postës elektronike, telefonit, fax-it, akoma edhe përmes thirrjeve elektronike dëgjimit/figurës (Skype) për klientët tanë, që ndodhen jashtë shtetit. Mbani mend, ne jemi këtu për ju dhe kujdesemi për çështjet tuja.

ARRIJMË FINALIZIM TË SUKSESSHËM TË ÇËSHTJEVE

Firma jonë Avokative ka arritur rezultate pozitive në çështjet e ndërmarra, për rrjedhojë na karakterizon një praktikë e kualitetit të lartë dhe famë në fushën tonë. Firma jonë Avokative shquhet, gjithashtu, për standardet e larta të sjelljes profesionale, moralin dhe përkujdesjen në trajtimin e çështjeve. Rezultatet pozitive të së shkuarës nuk garantojnë domosdoshmërisht edhe suksese pozitive të ardhshme, ndërkaq duke ia dhënë çështjen tuaj Firmës Avokative «DEDES & ASSOCIATES» i drejtoheni një firme me përvojë të dëshmuar.SHERBIME JURIDIKE

E DREJTA FINANCIARE - TREGTARE

1. taksimi – Lehtësimet Fiskale

2. Shkrirje dhe Blerje

3. Investime Entesh të Huaja

4. Shërbime Financiare dhe Kapitale

5. Financa

6. Shkrirjet Korporative - Blerjet, Letrat me Vlerë dhe Likuidimi

7. E Drejta Korporative

8. E Drejta Tregtare

9. Transporti Ajror dhe Detar

10. Kontabiliteti dhe AuditimiEMIGRIMI - MIGRIMI

1. Leje Qëndrimi dhe nënshtetësi

2. Afarizmi i Emigracionit

• ZHVILLIMI AFARIST

1. Telekomunikacioni

2. Investime Strategjike)

3. Ndihmat Shtetërore

4. Real Estate – Menaxhim i Pronësisë

5. Partneriteti i Sektorit Publik – Privat

6. Prokurime të Sektorit Publik

7 E Drejta e Autorit

8. Financim Veprash

9. Privatizimi

10. E Drejta e Zhvillimit të Pronave

11. ?nergjiaE DREJTA CIVILE – PENALE/PROCEDURA

1. Aspekti procedurial

2. Perpilim kontratash

3. E drejta e Punës

4. E Drejta Penale

5. E Drejta Familjare

6. Mbrojtje Ligjore dhe Dëmshpërblim (Aksidente Automobilistike

7. Krimi ElektronikPËR MË SHUMË DREJTOHUNI TE ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Adresa: Leoforo Vasilisis Sofias 35, kati i 1-rë, Athinë.

Numra kontakti: +30 2103621415 (çdo ditë të javës, ora 9:00-18:00),

ose +30 6947286856 (çdo ditë të javës).Informohuni dhe nga rrjetet sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/dedeslawfirm/

Linkedin: dedes-and-associates-law-firm

Site: www.dedeslaw.gr

14 Maj 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2