Rusi, arrestohen dy të dyshuar për përgatitje të sulmeve terroriste në Moskë

Dy persona, me origjinë nga Azia Qendrore dhe të dyshuar për përgatitjen e sulmeve terroriste në Rusi, u arrestuan sot në Vladimir, qytet turistik rreth 200 kilometra në lindje të Moskës, njoftuan shërbimet sekrete ruse (FSB).

“Agjentët e FSB-së kanë ndaluar, gjatë një tentative për arrestimin e tyre, dy shtetas nga Azia Qendrore të lindur në vitet 1987 dhe 1991”, njoftoi FSB-ja në një deklaratë të transmetuar nga agjencitë ruse të lajmeve.

Sipas FSB-së, të dy personat ishin në kontakte të vazhdueshme me rekrutues të organizatave ndërkombëtare terroriste dhe ishin shumë pranë kryerjes së sulmeve terroriste në Rusi.

19 Prill 2017

Madridi dënon “mashtrimin” në Katalonjë

Pavarësia e shpallur e Katalonjë dhe ndërkohë e pezulluar është një “farsë” që do të çojë në “përballje” ekonomike dhe sociale, deklaroi sot kreu i diplomacisë spanjolle.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2