Turqi, shpërthim i fuqishëm pranë një rajoni policie në Diyarbakir

Një shpërthim i fuqishëm të martën paradite, pranë një rajoni të policisë turke në qytetin me shumicë kurde, Diyarbakir, ka shkaktuar të paktën katër të plagosur, sipas korrespodentëve në terren dhe burimeve mediatike.

Zhurma e shpërthimit, ku arsyet ende nuk dihen, u dëgjua në të gjithë qytetin.

Ky shpërthim ka ndodhur pesë ditë larg një referendumi të rëndësishëm në Turqi mbi rritjen e kompetencave të presidentit.

11 Prill 2017

Shqiptari dhe greku arrestohen me 3 kg kokainë

Një shtetas shqiptar dhe një grek janë arrestuar në Iraklion, kryeqendra administrative e ishullit të Kretës. Ata akuzohen për posedimin dhe trafikimin e sasive të mëdha të drogave të forta.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2