Nënshtetësia greke me natyralizim (Politografisi). Ja si mund të merret nga të gjithë.

ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Firma Avokative«DEDES & ASSOCIATES» ka në stafin e saj avokatë me standarde të larta dhe përvojë në Legjislacionin Grek për Emigracionin, të cilët u ofrojnë klientëve tanë konsulencë të vyer si për qëndrimin po kështu edhe për punësimin e tyre në Greqi.

Avokatët tanë, të cilët janë të specializuar në të Drejtën Greke për Emigracionin, kontaktojnë me Administratën Greke dhe përmbarojnë çështjen tuaj shpejt, me efikasitet dhe pa stres për ju dhe familjen tuaj.

Në rastin kur doni të qëndroni dhe punësoheni në Greqi, avokatët e firmës sonë, që kanë për objekt të Drejtën e Emigracionit, iu ofrojnë konsulencë për të gjitha premisat e nevojshme të ligjshme me synim që të përftoni leje qëndrimi dhe pune në Greqi, në varësi të vendit të nënshtetësisë suaj, në mënyrë që të aplikoni për përftimin e lejes më të përshtatshme për çdo rast dhe përpos kësaj trajtojnë për llogarinë tuaj gjithë procedurën deri në përfundimin e saj, pa qenë nevoja që të shkoni ju në Greqi, por vetëm të aprovoni këkesën tuaj.

Përsa i përket rastit të përftimit të Nënshtetësisë Greke, avokatët e firmës sonë kontaktojnë me Bashkitë dhe Autoritetet kompetente dhe plotësojnë të gjithë dokumentacionin e nevojshëm për akordimin e Nënshtetësisë Greke.MUND TË JESH EDHE TI SHTETAS GREK ME NATYRALIZIM

- Nëse jeton 7 vjet ligjërisht në Greqi- Nëse jeton 3 vjet rresht në Greqi dhe ke ardhur nga një vend i Bashkimit Europian- Nëse je homogjen- Nëse je refugjat politik- Nëse ke buletin personi pa shtetësi- Nëse ke një fëmije i cili është shtetas GrekCILAT JANË KËRKESAT FORMALE PËR MARRJEN E SHTETËSISË GREKE ME NATYRALIZIM?

- Ju duhet të jeni në moshë madhore në kohën e deklarimit të natyralizimit.

- Të mos jeni dënuar me burgim të parevokueshëm (përfundimtar), të paktën një vit në dekadën e fundit.

- Të mos jetë në pritje një vendim deportimi (apelasi) kundër jush.

-Të kemi titull qëndrimi të ligjshëm.

Mund të drejtoheni tek zyra jonë për disa seminare para datës së provimit që të ndiheni më të sigurtë.SEPSE…

Intervista për marrjen e shtetësisë është një proces që vështirëson njerëzit të fitojne cilësinë e qytetarit Grek ndërkohë që përmbushin të gjitha kriteret e tjera.POR…

Mund të fillojmë të lexojmë së bashku librin përkatës, me ndihmën e kolegëve tanë ose tek zyrat tona, ose në një ambient tjetër që ju do dëshironi. Mësimet mund të kryen dhe nëpërmjet Skype- it; pyetjet mund të realizohen dhe nëpërmjet thirrjeve nga telefoni, nga messenger ose viberi.ME QËLLIMIN…

E përgatitjes tuaj të shkëlqyer për suksesin në provime dhe për të qenë gati për t’u përballur me të gjitha pyetjet e mundshme.

Zyra e Avokatisë DEDES & ASSOCIATES Ju përgatit siç duhet për të marrë edhe ju letënjoftimin Grek.

Me pyetje që krijojnë dhe rinovohen vazhdimisht nga avokatë me përvojë në fushën e intervistave për marrjen e nënshtetësisë, ne ju përgatisim për suksesin.PËR MË SHUMË DREJTOHUNI TE ZYRA E AVOKATISË DEDES & ASSOCIATES

Adresa: Leoforo Vasilisis Sofias 35, kati i 1-rë, Athinë.

Numra kontakti: +30 2103621415 (çdo ditë të javës, ora 9:00-18:00),

ose +30 6947286856 (çdo ditë të javës).

Informohuni dhe nga rrjetet sociale:

Facebook: https://www.facebook.com/dedeslawfirm/

Linkedin: dedes-and-associates-law-firm

Site: www.dedeslaw.gr

08 Prill 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2