Një “abetare” për të burgosurit shqiptarë

TRIBUNA

Ministria greke e drejtësisë ka shpërndarë një broshurë me titullin “Abetarja e të burgosurit”, në gjuhët shqip dhe anglisht, me qëllim që siç nënvizon, “të ofrohet një informacion i kuptueshëm për të burgosurit e huaj” që vuajnë dënimet në burgjet greke.

Është fjala për një udhëzues informativ lidhur me të drejtat, detyrimet dhe rregullat e jetesës brenda në burg.

Sipas ministrisë së drejtësisë, përkthimi në shqip është një ofertë e ambasadës shqiptare në Athinë.

“Abetarja” është botuar më tirazh 3.000 kopje për secilën nga të dy gjuhët (anglisht dhe shqip).

21 Shkurt 2017

Dy të vdekur nga tërmeti në Itali

Një tërmet prej 4 shkallësh goditi të hënën në mbrëmje ishullin turistik italian Ischia, jo larg brigjeve të Napolit, duke vrarë të paktën dy persona dhe duke plagosur 25 të tjerë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2