Cilat stacione të metrosë do të jenë mbyllur të shtunën e të dielën

TRIBUNA

Ndërsa vazhdojnë instalimet e sistemit të ri të biletave elektronike në mjetet e transportit publik, të shtunën dhe të dielën, 14 dhe 15 janar, disa stacione të metrosë në Athinë do të jenë jashtë funksionimit.

Kështu, këtë fundjavë, nuk do të funksionojnë stacionet e metrosë “Sepolia”, Metaksurgjio”, “Evangelismos” dhe “Katehaki”.

Nga këto stacione trenat do të kalojnë pa bërë ndalesë.

13 Janar 2017

Macron kërkon reforma kushtetuese

PARIS, /ATSH-ANSA/ – Reforma kushtetuese në Francë, e kërkuar nga presidenti i vendit, Emmanuel Macron, ka filluar të marrë formë.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2