Enton Abilekaj: 100 ditët e Lulzim Bashës

Lista e Partisë Demokratike pritej të plotësonte, të konfirmonte apo të përgënjeshtronte tezat e Bashës, për një Republikë të Re. Janë njerëzit që zgjedh ata që do të bashkëpunojnë për ta zbatuar projektin politik.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2