Listat e reja të lejeve të qëndrimit (1)

Tribuna sjell për lexuesit listën emërore të lejeve të qëndrimit që janë lëshuar periudhën e fundit (qershor-korrik 2016). Për të parë nëse në listë ndodhet edhe emri juaj, mund të bëni disa veprime fare të thjeshta:

Ish bosi i drogës, jetë luksoze në burg

Jarvis Chimenes Pavao, që konsiderohet si një trafikantët më të rrezikshëm të drogës në Amerikën Jugore, po kryente dënimin e tij me 8 vjet, nën akuzat për pastrim parash.

FOTO GALERI


  • Organizata e emigrantëve “Arogji-Përkrahja”në 3 vjetorin e krijimit

  • SHQIPËRI-FRANCË: 1-0

  • “Vatra Labe” nderon mikun e shqiptarëve, shkrimtarin Dinos Kubatis

  • Qarkorja e re: Siguracioni dhe të ardhurat, pikat kyçe për lejet e qëndrimit

  • Shqipëri-Kosovë, mbledhja e përbashkët në Tiranë

  • Koferenca e Federatës së Shoqatave Shqiptare në Greqi

  • PREZANTIM LIBRI NE DETROIT

  • album2